English    Sprski

Finansijski menadžment za preduzeća

Poslovni rezultat nije nešto što se dešava tek tako i slučajno – njime se upravlja pojedinačnim odlukama, planiranjem i kontrolom

Svaka poslovna odluka ima svoje finansijske posledice

Dobra poslovna odluka se zasniva na dobrim finansijskim podacima, analizi i planiranju

Mi verujemo da svako može uspešno da upravlja svojim poslovanjem. Ovaj trening je pažljivo osmišljen da pruži zaokruženu celinu osnovnih znanja o tome kako treba finansijski uspešno voditi poslovanje, ali i da „osvesti“ važnost kod svakog vlasnika i menadžera zbog čega je važno upravljati finansijama i koliko je opasno ako se to ne radi.

Šta vam ovaj trening donosi?

Svaka odluka u poslovanju ima svoje finansijske posledice. Ovaj trodnevni trening će vam omogućiti da steknete fundamentalna znanja i veštine iz finansija kojima ćete razumeti suštinu finansijskog aspekta svog poslovanja. Naučićete da kvalitetnije i efikasnije upravljate svojim poslovanjem, kako na dnevnom, operativnom nivou, tako još više prilikom donošenja odluka  o investicijama, razvoju i svim drugim, strateški bitnim, pitanjima. Znanje sa ovog treninga biće veoma korisno i za definisanje projekata kojima ćete konkurisati za bespovratna sredstva iz evropskih i drugih fondova.

Kome je namenjen?

Ovaj trening namenjen je vlasnicima i menadžerima svih malih i srednjih preduzeća koji žele da razumeju dobro finansijske aspekte svog poslovanja, koji razvijaju funkcija finansijskog upravljanja u svojim preduzećima i imaju potrebu da prošire svoja znanja iz ove oblasti, kako bi bili još uspešniji.

Ovaj trening namenjen je i onima koji se tek spremaju da započnu neki poslovni poduhvat.

Sadržaj treninga

Predviđeno vreme trajanje ovog treninga je 18 časova u trajanju po 45 minuta, podeljeno u 9 blokova po satipo vremena u tri ili više dana. Priručnik i sav materijal koji se koristi polaznici dobijaju u štampanom i elektronskom obliku. Trening se odvija u manjim grupama do najviše 12 učesnika u udobnom i tehnički potpuno opremljenom prostoru.

Budite uvek u toku sa aktuelnostima!