Poslovna edukacija

Razlike koje čine razliku su znanje i veštine

Male grupe

Svi naši treninzi se odvijaju u malim grupama do 10 polaznika, jer na taj način možemo da se posvetimo svakom polazniku posebno i povećamo učinak. Svi naši polaznici izlaze sa naših treninga sa novim znanjima i veštinama koje mogu odmah da primene u svom poslovanju.

Praktična znanja

Fokusirani smo na stvarne potrebe naših polaznika. Ne držimo im teorijska predavanja već ih učimo kroz zajednički rad veštinama i znanjima koja su neposredno vezana za njihov posao i čiju vrednost mogu odmah da valorizuju i koriste.

Iskrojeno po meri

In house treninge i radionice osmišljavamo u potpunosti po meri u skladu sa potrebama preduzeća i njihovih zaposlenih. Otvorene treninge smo takođe maksimalno prilagodili različitim potrebama korisnika.

Uvodne radionice

Za svaki trening držimo uvodne besplatne radionice kako bi se budući polaznici na najbolji način upoznali sa samim sadržajem i trenerima i direktno stekli iskustva na osnovu kojih bi mogli da se opredele za ono što im je potrebno.

Materijali za obuku

Naš svaki trening ima pripremljen bogat priručnik koji je napravljen da tako da služi polaznicima i nakon samog treninga. Osim priručnika koristimo
mnoštvo primera iz prakse, a polaznicima su dostupni linkovi za veliki broj sadržaja.

Oprema i radni prostor

Svi naši treninzi održavaju se u ugodnom radnom prostoru sa puno prirodnog svetla i vazduha, koji je tehnički opremljen  najsavremenijom opremom. Veoma nam je važno da se polaznici osećaju dobro sa nama.

Braće Ribnikara 29, Novi Sad
tel: +381 21 300 56 61
office@lfa.rs
www.lfa.rs